EMT (Elastic Movement Training)

 
Hvad er EMT: 
EMT betyder "Elastic Movement Training" og er en unik fusion af "Hands on” behandling, personlig træning og coaching værktøjer i ét, hvilket giver effektive og langvarige resultater.
 
Målet med EMT er, at give dig en god fornemmelse af, hvordan din krop hænger sammen, så du opnår en bedre ejerskabsfornemmelse og dermed får nemmere ved at navigere i din egen krop og egen sundhed.
 
EMT fokuserer på helhed og på at give en fornemmelse af årsagssammenhænge, hvilket giver dig en langt bedre mulighed for at undgå, at problemerne opstår igen.
 
Hvem er en EMT session relevant for?
EMT er relevant for dig:
- hvis du gerne vil bruge lidt tid på at forkæle dig selv og din krop
- hvis du gerne vil have en god restitution (typisk for folk, der træner meget)
- hvis du har brug for ro i både krop og sind
- hvis du gerne vil mindske spændinger i din krop og på sigt komme af med dem
- hvis du gerne vil mærke at din krop kan føles rar at være i
- hvis du gerne vil have bedre bevægelse og opleve mere frihed i kroppen
 
Hvordan foregår en session?
En EMT session varer ca. 1 time og vil enten fokusere på at løsne og skabe bevægelse i hele kroppen, eller fokusere mere specifikt på et problemområde. Der vil dog altid blive fokuseret på helhed og sammenhænge og ikke på et "quick fix".

Under dine EMT sessions, udvikler vi sammen en plan for dine behov og dette vil næsten altid være en kombination af behandling på briks og specialdesignede hjemmeøvelser.
 
Da hovedfokus i EMT teknikkerne er bevægelse, skal du altid have tøj på, som du kan bevære dig i (typisk træningstøj eller joggingtøj)

Hvor mange EMT sessions er anbefalet?
Jeg anbefaler, at du - til at starte med - investerer i 3 sessions med ca 1 uge eller 14 dages mellemrum. Dette er for at kickstarte din krop. 

Efter 3 EMT sessions, bør du kunne mærke en effekt og vi vil da evaluere dit videre forløb.
Jeg anbefaler at du efterfølgende investerer i jævnlige EMT sessions. Dette vil optimere din investering markant og øger sandsynligheden for - afhængig af den målsætning du kommer ind med fra start - at du opnår gode og langvarige resultater.

Hvorfor er EMT teknikkerne unikke?
På den ene side understøttes EMT af nyere forskning, som er med til at videreudvikle og styrke konceptet. EMT er under konstant udvikling i takt med, at der kommer relevant forskning, som påvirker, hvordan konceptet former sig.

På den anden side, er vi alle sammen født med en krop, som er et stykke kunst, der er unikt. De aktive EMT teknikker kan magisk og kraftfuldt modellere dig, så længe du er med i processen - hvilket gør EMT teknikkerne helt anderledes end alt andet, du har prøvet.
 
 
Hvis du kunne tænke dig at prøve en eller flere EMT sessions, skal du ringe til mig på telefon: 25 38 64 49 eller skrive til mig på mail: hanne.balance@gmail.com.
 
Pris for en gang: kr. 650,-
Pris for 5 gange: kr. 3.125,-
Pris for 10 gange: kr. 6.000,-

Se information om betaling m.m. her
 
 
 
 
 
Balance Pilates | CVR: 35125191 | Rødovrevej 155, 1. sal, 2610 Rødovre  | Tlf.: 25386449 | hanne.balance@gmail.com